Bartra oslávil narodeniny predĺžením zmluvy s Barcou

NETKY.SK • 15 Január 2014, 18:17 • 2 min
Bartra oslávil narodeniny predĺžením zmluvy s Barcou

BARCELONA - Španielsky futbalový klub FC Barcelona v stredu potvrdil, že sa dohodol s obrancom Marcom Bartrom na predĺžení kontraktu do roku 2017.

slovakia

left justify in out

Od stredy 23-ročný zadák sa túto sezónu pod vedením trénera Gerarda Martina stal dôležitým členom kádra Kataláncov, keď v aktuálnom ročníku si dosiaľ pripísal 14 štartov v súťažných zápasoch. Výkupná klauzula v novej zmluve sa zvýšila na 25 miliónov eur. Bartrov pôvodný kontrakt mal vypršať v júni tohto roku a o mladého obrancu sa údajne zaujímalo niekoľko klubov z anglickej Premier League.

Bartra sa teraz môže sústrediť na boj o miesto v nominácii na blížiace sa majstrovstvá sveta v Brazílii. Kouč španielskeho národného tímu Vicente del Bosque ho po prvýkrát do seniorskej reprezentácie povolal v novembri 2013 na medzištátne prípravné duely s Rovníkovou Guineou a Juhoafrickou republikou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies