Bartovičov prestup do Atlantu zásluhou Lašáka,v premiére chce 20 gólov

NETKY.SK • 22 Júl 2010, 11:56 • 2 min
Bartovičov prestup do Atlantu zásluhou Lašáka,v premiére chce 20 gólov

Bartovičov prestup do Atlantu zásluhou Lašáka,v premiére chce 20 gólov

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Milan Bartovič pri svojej premiére v KHL v tíme Atlant Moskovská oblasť by chcel streliť aspoň 20 gólov. "Myslím si, že takýto počet by bol dobrý. No keby ich bolo viac, namietať nebudem," vyjadrila sa na klubovej internetovej stránke posila z českého Liberca.
      Milan Bartovič ozrejmil aj dôvody prečo si vybral práve Atlant za svoje nové pôsobisko. "Za prvé preto, že sa tu zišli znamenití hráči, pričom viacerých z nich poznám," uviedol Bartovič a pokračoval: "Napríklad Ján Lašák, môj rodák zo Slovenska ma oboznámil s fungovaním klubu. Vďaka nemu som získal kladnú mienku o Atlante ešte pred mojím príchodom do Mytišči. Priznám sa, že aj to rozhodlo o mojom kontrakte tu." Hoci hovorí len po slovensky a anglicky, povedal, že sa bude snažiť prispôsobiť novým podmienkam. "Vynaložím na to nemálo úsilia. Postarám sa o to, aby som sa naučil ruštinu, alebo aspoň hokejové výrazy."
      V Mytišči je zatiaľ sám. "Ale 8. augusta za mnou priletí moja manželka Petra spolu s trojročným synom Adriánom. Strávia tu so mnou dva-tri mesiace. A budeme spolu riešiť aj to, či tu zostanú nadlho," uzavrel Milan Bartovič, ktorý od nastávajúcej sezóny očakáva víťazstvá Atlantu a podporenú dobrou hrou.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies