Bartovič nemá problém odovzdať céčko Šatanovi

NETKY.SK • 1 December 2013, 21:09 • 2 min
Bartovič nemá problém odovzdať céčko Šatanovi

BRATISLAVA - Terajší kapitán Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokej lige (KHL) Milan Bartovič rešpektuje reputáciu staronového hráča belasých Miroslava Šatana.

slovakia

left justify in out

"Mne nerobí problém odovzdať céčko Mirovi. Asi o tom bude rozhodovať tréner Čada," cituje web klubu Bartoviča po nedeľňajšom tréningu. Slovan v sobotu oznámil, že sa dohodol so Šatanom na spolupráci do konca tejto sezóny. Topoľčiansky rodák absentoval na nedeľňajšom tréningu a v pondelok ešte nenastúpi proti Severstaľu Čerepovec. Jeho príchod do Bratislavy je zatiaľ zahalený do rúška tajomstva. 

Slovan momentálne zaostáva za poslednou postupovou pozíciou do play-off v Západnej divízii o 14 bodov. "Je to dosť, ale nie nereálne veľa - hrá sa ešte o 72 bodov," upozornil Bartovič a pred pondelňajším domácim zápasom s Čerepovcom (19.00 h) podotkol: "V KHL sme mu ešte nedali ani gól. Už len to je motivácia navyše." 

Brankár Jaroslav Janus netají, že sa teší na návrat Šatana do kabíny: "´Šarky´ je ťahúň. Už aby tu bol a aby sme to rozbalili, ale nemôžeme sa spoliehať len naňho. Nebude strieľať všetky góly. Nesmieme stále myslieť na play-off, treba ísť zo dňa na deň. Veríme, že sa to v koncovke zlepší. Musíme drieť a zbierať body." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies