Bartošovej milenec našiel speváčkin závet: Teraz sa bojí o život!

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 11:33 • 2 min
Bartošovej milenec našiel speváčkin závet: Teraz sa bojí o život!

PRAHA – Pred viac ako mesiacom ukončila svoj život česká speváčka Iveta Bartošová (†48) skokom pod kolesá vlaku. Po jej smrti sa špekulovalo najmä o tom, kto zdedí speváčkin majetok, pretože nezanechala oficiálny závet. Ten sa však teraz objavil.

slovakia

left justify in out

Speváčkin bývalý milenec Domenico Martucci (37) ho údajne našiel vo svojej vile. Závet bol napísaný minulý rok v júli, keď Iveta odišla do Talianska. S myšlienkou smrti sa speváčka pohrávala viac ako rok.

 

„Iveta ho napísala minulý rok v júli, keď bola v našom dome v Taliansku. Závet sme spoločne s mojou matkou predali notárovi a jednu overenú kópiu dali kriminálke. Meno a adresu notára som povedal Štaidlovcom a Bartošovcom,“ povedal Martucci českému portálu blesk.cz. Detaily však prezradiť nechce.

 

Martucci sa však momentálne obáva o svoj život, a preto opustil na 4 mesiace krajinu. „Myslím si, že by som to riskoval aj fyzicky, niekto totiž príde o milióny,“ dodal Martucci.

 

Polícia sa k autenticite závetu zatiaľ nevyjadrila. Je možné, že ho neuznajú, keďže nebol napísaný v prítomnosti notára a svedkov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies