Bartošovej manžel šokuje: Mám doma kúsok Ivety!

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 11:06 • 2 min
Bartošovej manžel šokuje: Mám doma kúsok Ivety!

PRAHA – Viac ako samotná Iveta Bartošová (†48), ktorá spáchala samovraždu skokom pod vlak, je na pretrase jej manžel Josef Rychtář (56). Ten zapĺňa titulky denníkov každý deň, avšak teraz sa priznal, že má doma „kúsok Ivety“, a to doslova!

slovakia

left justify in out

Telo Ivety Bartošovej už previezli do pražského krematória v Strašniciach, avšak Josef Rychtář má kúsok z neho doma. Z miesta, kde speváčka skočila pod vlak, si odniesol kameň a jej krv. „Toto som z toho koľajiska zobral...ja si myslím, že to bude krv s niečím, čím to posypali, aby ju neutralizovali. Takže je to kúsok mojej Ivety,“ povedal Rychtář magazínu Top Star.

 

„Toto je kameň, ktorý som zobral na mieste, kde Ivetu našli,“ vytiahol ho z obálky, na ktorej bolo napísané: Džambulka. Trať. Nešťastie! „Myslím si, že tento kameň je nevýrazný. Na tomto kameni skončila krv mojej manželky,“ dodal Rychtář o kameni z miesta činu. Kameň omotal Ivetiným vlasom a položil ho na stôl.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona