Barton rozhneval fanúšikov na Britských ostrovoch

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 17:26 • 2 min
Barton rozhneval fanúšikov na Britských ostrovoch

LONDÝN 31. marca (SITA) - Priaznivcov futbalu na Britských ostrovoch rozhnevali vyjadrenia Angličana Joeyho Bartona, podľa ktorých by si v drese Severného Írska, Škótska či Walesu pripísal sto reprezentačných štartov.

slovakia

left justify in out

 Tridsaťdvaročný záložník klubu Queens Park Rangers ešte v roku 2007 nastúpil na svoj prvý a zároveň posledný zápas v anglickom národnom tíme.

"Pokiaľ by som bol Severný Ír, Škót alebo Walesan, mal by som na konte stovku stretnutí v reprezentácii. Taká je realita, som si istý. Keďže som však Angličan, nedočkám sa ich. Veď koľko britských hráčov s výnimkou Garetha Bala by sa dostalo do výberu Anglicka?," spýtal sa Joey Barton a neskôr svoje tvrdenie poopravil. "Teraz som si všimol, že Robbie Savage odohral za Wales 39 duelov, takže ja by som dosiahol len 94 alebo 95. Beriem späť," citoval kontroverzné vyjadrenie Joeyho Bartona vo vysielaní rozhlasovej stanice BBC Radio 5 server eurosport.yahoo.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona