VIDEO: Barton Ibrahimovičovi: Máš nos ako Pinocchio!

NETKY.SK • 28 Február 2013, 14:55 • 2 min
VIDEO: Barton Ibrahimovičovi: Máš nos ako Pinocchio!

VIDEO: Barton Ibrahimovičovi: Máš nos ako Pinocchio!

slovakia

left justify in out

imgPARÍŽ – Kontroverzný Joey Barton je známy svojimi hádkami a tá posledná sa odohrala vo včerajšom pohárovom zápase PSG proti Marseille, v ktorom sa pochytil s kanonierom Zlatanom Ibrahimovičom.

Tieto tímy sa v priebehu troch dní stretli už po druhý krát a v oboch Marseille ťahal za kratší koniec, keď najprv v nedeľu prehrali v ligovom zápase na pôde PSG 0-2 a rovnakým výsledkom skončil aj včerajší pohárový duel. David Beckham nastúpil síce v základe po prvý krát od svojho príchodu do Paríža, avšak bol to iný Angličan, ktorý zaplnil titulky vo Francúzsku.

Barton a Ibrahimovič sa pochytili po tom, ako Švéd vyhral hlavičkový súboj čo Barton asi nedokázal prijať a po krátkej výmene názorov mu ukázal dlhý nos. Sebavedomý Ibrahimovič prijal tento posmešok s úsmevom, čo následne potvrdil aj druhým gólom z pokutového kopu. PSG týmto výsledkom vyradil Marseille z francúzskeho pohára a prebojoval sa už do štvrťfinále, v ktorom sa 16.apríla predstaví na ihrisku Evianu.

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=cZStSHtYM6g"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona