Bartomeu: Messi po sezóne predĺži kontrakt s Barcelonou

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 15:22 • 2 min
Bartomeu: Messi po sezóne predĺži kontrakt s Barcelonou

BARCELONA - V tíme úradujúceho národného šampióna sa snažia docieliť, aby 26-ročný fenomenálny Argentínčan v Barcelone ukončil svoju profesionálnu kariéru.

slovakia

left justify in out

Prezident španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Josep Maria Bartomeu vyhlásil, že najväčší klenot Kataláncov Lionel Messi na konci sezóny predĺži na Camp Nou kontrakt a bude najlepšie plateným hráčom planéty. Rodákovi z Rosaria vyprší platnosť súčasnej zmluvy 30. júna 2018.

V tíme úradujúceho národného šampióna sa snažia docieliť, aby 26-ročný fenomenálny Argentínčan v Barcelone ukončil svoju profesionálnu kariéru. "Chceme, aby zarábal najviac na svete. Všetko vyriešime počas leta. Nikdy ho nepredáme. Je náš a dúfam, že v drese Barcelony odohrá aj svoj posledný zápas v kariére," citoval Bartomeua denník AS. 

 

Šéf Kataláncov sa vyjadril aj k odchodu dlhoročného kapitána Barcelony Carlesa Puyola po ročníku 2013/2014. "Neviem, čo bude robiť v blízkej budúcnosti, ale som presvedčený, že sa vráti, pretože má klubu čo dať. Svojím bojovným duchom ide príkladom pre nás všetkých. To, čo dosiahol s Barcou, je neskutočné," dodal Bartomeu. 

 

Puyol odohral v Primera División vo farbách "blaugranas" takmer 400 stretnutí, v A-tíme debutoval 2. októbra 1999. Informáciu priniesol portál goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies