Bartomeu: Bol to historický rok, Barcelonu chce vidieť na tróne až do roku 2021

NETKY.SK • 23 December 2015, 11:22 • 2 min
Bartomeu: Bol to historický rok, Barcelonu chce vidieť na tróne až do roku 2021

BARCELONA - Prezident španielskej futbalovej Barcelony Josep Maria Bartomeu chce, aby katalánsky klub kraľoval svetovému futbalu do roku 2021. "Blaugranas" v tomto kalendárnom roku získali päť zo šiestich dostupných trofejí a momentálne sú na čele najvyššej domácej súťaže o skóre pred Atléticom Madrid.

slovakia

left justify in out

Majú však ešte zápas k dobru pre účasť na nedávnych MS klubov v Japonsku. "Bol to historický rok. Získali sme päť zo šiestich možných trofejí, sme klubom s najväčším množstvom medzinárodných titulov. Rok 2014 bol pre nás ťažký a dúfali sme, že nasledujúci bude lepší. V januári sme začali s niekoľkými problémami. Nechceme sa zastaviť, prestať vyhrávať. Chceme sa ďalej snažiť a víťaziť. Cieľom je takto pokračovať do roku 2021, Barca bude najlepším klubom na svete," povedal Bartomeu. Informoval server goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies