Barthelová bola sedem týždňov v posteli, už sa cíti lepšie

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 18:29 • 2 min
Barthelová bola sedem týždňov v posteli, už sa cíti lepšie

BRATISLAVA - Nemecká tenistka Mona Barthelová strávila sedem týždňov takmer bez výnimky v posteli, zvládla prejsť len 300 metrov a absolvovala nespočetné množstvo vyšetrení, už sa začína cítiť lepšie.

slovakia

left justify in out

"Som šťastná a vďačná, že mi nenašli niečo vážnejšie. Ešte mám pred sebou dlhú cestu a inokedy normálne veci sú pre mňa stále výzvou, ale vyvíja sa to dobrým smerom," uviedla prostredníctvom svojej facebookovej prezentácie Barthelová, ktorá naposledy hrala v januári na melbournských grandslamových Australian Open a v 1. kole prehrala s Američankou Vaniou Kingovou.

 

Necítila sa dobre už v decembri, stav sa jej však zhoršil až po návrate domov z južnej pologule. Lekári sa napokon zhodli na tom, že jej organizmus napadol vírus, ktorý mal silný negatívny vplyv na svalstvo a nervový systém. Dvadsaťpäťročná Barthelová figuruje na 68. priečke vo svetovom rebríčku WTA vo dvojhre, už bola aj na 23. mieste.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona