Barteková víťazkou úvodného podujatia SP v Tuscone

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 12:57 • 2 min
Barteková víťazkou úvodného podujatia SP v Tuscone

TUSCON - Slovenská reprezentantka Danka Barteková sa stala víťazkou úvodných pretekov Svetového pohára 2014 v streľbe z brokových zbraní v disciplíne skeet. V americkom Tuscone dosiahla v rámci seriálu SP piate víťazstvo v kariére.

slovakia

left justify in out

Zverenkyňa trénera Juraja Sedláka bola najlepšou už v dopoludňajšej kvalifikácii, v ktorej rovnako ako Američanka Kimberly Rhodeová trafila 73 terčov. V dramatickom semifinále zdolala až po rozstrele práve Rhodeovú. Vo finále trafila členka SŠŠR MV SR prvých deväť terčov, zaváhala iba v tretej sérii, v ktorej dvakrát minula. I to jej však napokon stačilo na celkové víťazstvo.

 

"Je to najlepší pocit, aký môže športovec mať. Zlato v náročnej súťaži. Ďakujem všetkým za podporu," uviedla D. Barteková na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

SP v Tuscone - skeet - výsledky:
ženy: 1. Danka Barteková (SR) 73 b. (kvalifikácia), semifinále 15+4, finále 14, 2. Wej Meng (Čína) 71, semifinále 16, finále 13, 3. Kimberly Rhodová (USA) 73, semifinále 15+3, o 3. miesto 14+4, 4. Brandy Drozdová (USA) 72, semifinále 12, o 3. miesto 14+3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona