Barteková neobhájila triumf: Na Qatar Open skončila štvrtá

NETKY.SK • 14 Február 2014, 16:52 • 2 min
Barteková neobhájila triumf: Na Qatar Open skončila štvrtá

DAUHA - Qatar Open 2014 v streľbe z brokových zbraní v katarskej Dauhe - piatkové výsledky.

slovakia

left justify in out

Slovenská reprezentantka Danka Barteková nezopakovala svoje lanské víťazstvo na medzinárodných pretekoch Qatar Open v streľbe z brokových zbraní v katarskej Dauhe dotovaných celkovou čiastkou vyše 120 000 dolárov. Bronzová medailistka z OH 2012 obsadila v piatkovej súťaži skeetu žien 4. miesto, keď v kvalifikácii dosiahla 69 terčov (22-25-22).

 

"Sezónu som začala zemiakovou medailou. Šesťdesiatdeväť terčov z kvalifikáciie nie je zlých, ale z môjho finálového výkonu som trochu rozčarovaná. Keď to nejde, takto to nejde. Mám čo zlepšovať," komentovala D. Barteková piatkové vystúpenie na svojej oficiálnej facebookovej prezentácii. "Prvé preteky sezóny sú za mnou, slniečko mi bude chýbať, ale teraz ma opäť čaká Soči," dodala členka Medzinárodného olympijského výboru, ktorá sa z metropoly Kataru vracia späť do ruského dejiska zimných olympijských hier. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies