Bartek prekonal Konráda, no Vary pustili výhru z rúk: Odovzdali sme im to

NETKY.SK • 23 November 2015, 10:03 • 2 min
Bartek prekonal Konráda, no Vary pustili výhru z rúk: Odovzdali sme im to

KARLOVE VARY - Ani gól Martina Barteka nepomohol hokejistom Karlových Varov k bodom v zápase 22. kola českej extraligy s Olomoucom. Hráči z kúpeľného mesta neudržali tesný náskok a prehrali 1:2, čo skúseného slovenského útočníka po zápase veľmi mrzelo.

slovakia

left justify in out

"Vedeli sme, že to bude boj, ale držali sme sa svojho plánu. Súper mal síce nejaké šance, ale skoro celý zápas sme viedli 1:0. Na konci sme im odovzdali tri body," povedal pre portál hokej.cz sklamaný Bartek, ktorému na gól asistoval krajan Tomáš Bulík. Energie ešte na začiatku tretej tretiny viedla 1:0, hostia však zásluhou Vodného a Kafku skóre otočili. "Súper bol silný na puku a v defenzíve hral dosť osobne, takže sme nemali toľko priestoru. Ešte im k tomu zachytal dobre aj brankár. Za stavu 1:0 sme to mali doviesť do víťazného konca," pokračoval slovenský krídelník.

 

Bartek bol jediným hráčom Západočechov, ktorý dokázal prekonať krajana Branislava Konráda v bránke hostí. Do listiny strelcov sa v tejto sezóne Tipsport extraligy zapísal po štvrtý raz. Presadil sa v presilovke z predbránkového priestoru. "Nie je to moja pozícia a odkedy som tu, sme to takto ani nenacvičovali. Ja väčšinou strieľam od modrej. Toto vyplynulo zo situácie, keď sa to ku mne nejako odrazilo," opísal gólový moment. Hráči Karlových Varov putovali v zápase iba dvakrát na trestnú lavicu. "Vždy je to na rozhodcoch, ako to posúdia. Snažili sme sa držať na puku, aby oni faulovali a to sa nám darilo. Preto ma mrzí, že sme tri body odovzdali," dodal Bartek, ktorý sa v závere októbra vrátil do zostavy HC Energie. Vedenie klubu ho začiatkom októbra vyradilo z kádra, no obe strany sa napokon dohodli na pokračovaní spolupráce. Karlovým Varom v súčasnosti patrí v tabuľke dvanásta priečka, Olomouc je šiesty.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies