Bartečko sa stal hráčom Popradu a pripojil sa k tímu

NETKY.SK • 5 September 2014, 10:40 • 2 min
Bartečko sa stal hráčom Popradu a pripojil sa k tímu

POPRAD - Ľuboš Bartečko sa pripojil k tímu hokejového extraligistu HK Poprad a chcel by v ňom zotrvať celú sezónu. Spoločne s Radoslavom Suchým sa obaja predstavia v drese "kamzíkov" už v piatkovom prípravnom zápase proti Martinu. Informovalo o tom internetové vydanie denníka Korzár.

slovakia

left justify in out

Skúsený tridsaťosemročný útočník už prednedávnom avizoval, že po návrate popradského mužstva zo sústredenia vo Švajčiarsku sa k nemu pripojí. "Vyzerá to tak, že sezónu začnem v Poprade a myslím si, že tu odohrám celý súťažný ročník. Mal som všelijaké plány, ale napokon to takto vyšlo a rozhodol som sa ostať v Poprade. Momentálne som tu a som hráčom Popradu," povedal pre portál poprad.korzar.sme.sk Bartečko.

 

Spoločne s ním by sa mal v drese "kamzíkov" objaviť aj obranca Radoslav Suchý, ktorý v ňom pôsobil už aj v uplynulých troch ročníkoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies