Bartánus zostáva v Slovane, podpísal ročný kontrakt

NETKY.SK • 6 Jún 2012, 06:56 • 2 min
Bartánus zostáva v Slovane, podpísal ročný kontrakt

Bartánus zostáva v Slovane, podpísal ročný kontrakt - Hokej Slovenský hokejový útočník Marek Bartánus bude pokračovať v Slovane Bratislava aj v nasledujúcej sezóne. S účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) podpísal jednostrannú zmluvu do 30.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Marek Bartánus bude pokračovať v Slovane Bratislava aj v nasledujúcej sezóne. S účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) podpísal jednostrannú zmluvu do 30. apríla 2013.
      Dvadsaťpäťročný útočník tak môže v KHL nadviazať na výbornú druhú polovicu vlaňajšej sezóny, keď bol jedným z dôležitých hráčov v ťažení "belasých" za majstrovským titulom. Bartánus bol doteraz kmeňový hráč pražskej Sparty a v Slovane iba na hosťovaní. V uplynulej sezóne nastúpil v základnej časti v 36 zápasoch a zaznamenal 27 bodov, v play off odohral všetkých 16 duelov a pripísal si šesť gólov a rovnaký počet asistencií.
      Bartánus sa výrazne zapísal do povedomia hokejovej verejnosti v sezóne 2009/2010, keď sa s 28 gólmi stal najlepším strelcom základnej časti extraligy, aj napriek tomu, že hrával v drese posledného mužstva MHK 32 Liptovský Mikuláš. V roku 2005 ho draftoval vo 4. kole z celkového 92. miesta klub zámorskej NHL Tampa Bay Lightning. Za Tampu nikdy nenastúpil, no skúsenosti so zámorským hokejom má z dvojročného pôsobenia v nižšej OHL, kde za klub Owen Sound Attack odohral vyše 100 zápasov. Slovensko reprezentoval na MS vo všetkých juniorských kategóriách.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies