Bartánus sa teší na návrat do reprezentácie po dlhej dobe

NETKY.SK • 3 November 2015, 14:11 • 2 min
Bartánus sa teší na návrat do reprezentácie po dlhej dobe

BRATISLAVA - Jubilejný desiaty štart v slovenskej hokejovej reprezentácii si už v piatok v súboji proti európskemu výberu USA môže na medzištátnom turnaji o Nemecký pohár v Augsburgu pripísal útočník Marek Bartánus.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný krídelník majstrovských Košíc sa naposledy predstavil v národnom tíme vo februári 2011 na Slovakia Cupe. "V reprezentácii som nebol pár rokov, a tak sa z pozvánky veľmi teším. Budem sa snažiť, aby som nesklamal. Neviem sa dočkať ďalšej šance, pretože v reprezentácii sa zíde vždy dobrá partia," povedal rodák z Liptovského Mikuláša pred odchodom na akciu národného mužstva v rozhovore pre portál hokej.sk.

 

Nový tréner slovenskej reprezentácie Zdeno Cíger pozval na novembrový turnaj niekoľko nováčikov, z pôvodnej nominácie mu pre zdravotné problémy vypadli aj Marcel Haščák či Radovan Puliš. "V tíme je kopec mladých chlapcov, ktorí sa môžu ukázať. Určite zabojujeme a v hre očakávam veľa srdiečka. Slovenský znak nenosíme na hrudi každý deň a asi nebudem hovoriť len za seba, keď poviem, že sa tam všetci veľmi tešíme," doplnil Marek Bartánus.
Mužstvo SR sa v Augsburgu predstaví od piatka do nedele, sily si postupne zmeria s výbermi USA, Nemecka a Švajčiarska.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies