Barryho Manilowa hospitalizovali, po chirurgickom zákroku nastali komplikácie

NETKY.SK • 12 Február 2016, 10:17 • 2 min
Barryho Manilowa hospitalizovali, po chirurgickom zákroku nastali komplikácie

LOS ANGELES - Amerického speváka a skladateľa Barryho Manilowa museli vo štvrtok hospitalizovať. Interpreta previezli do nemocnice v Los Angeles v dôsledku komplikácií spôsobených pondelňajším akútnym chirurgickým zákrokom v oblasti úst.

slovakia

left justify in out

Informáciu zverejnili prostredníctvom sociálnej siete Facebook spevákovi zástupcovia. Sedemdesiatdvaročný rodák z New Yorku odložil pre zdravotné problémy štvrtkový a tiež dnešný koncert. Zatiaľ nie je jasné, či sa zúčastní na odovzdávaní cien Grammy, ktoré sa bude konať 15. februára. Hudobník sa s nahrávkou My Dream Duets (2014) uchádza o cenu v kategórii Najlepší tradičný vokálny popový album.


Barry Manilow, vlastným menom Barry Alan Pincus sa preslávil hitom Mandy z roku 1974. Nahral desiatky albumov ako napríklad Tryin' to Get the Feeling (1975), This One's for You (1976), If I Should Love Again (1981), Swing Street (1987), Here at the Mayflower (2001), Scores (2004) či 15 Minutes (2011). Vďaka skladbe Copacabana (At the Copa) získal v roku 1979 Grammy v kategórii Najlepší mužský spevácky popový výkon. V roku 2002 ho uviedli do Skladateľskej siene slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies