Barry sa stane tretím hráčom so 600 zápasmi v Premier League

NETKY.SK • 17 September 2016, 14:31 • 2 min
Barry sa stane tretím hráčom so 600 zápasmi v Premier League

LIVERPOOL - Garetha Barryho čaká jubilejný 600. zápas v anglickej futbalovej Premier League. Stane sa tretím hráčom v histórii súťaže, ktorý nastúpil na taký počet duelov. Pred ním hranicu pokorili iba Ryan Giggs a Frank Lampard.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný Barry by nemal chýbať v otváracej zostave Evertonu na sobotňajší duel 5. kola PL proti Middlesbrough, v základe nastúpil vo všetkých doterajších zápasoch novej sezóny. "Je to skvelý úspech. Gareth je pre nás stále dôležitým hráčom. Je veľmi šikovný, hrá rozumne. Takí hráči budú stále rešpektovaní," povedal na adresu svojho zverenca kouč Evertonu Ronald Koeman.

 

Defenzívny univerzál debutoval v Premier League v roku 1998 v drese Aston Villy. Za klub z Birminghamu odohral v lige 365 duelov. V roku 2009 prestúpil do Manchestru City, ktorý ho v septembri 2013 poslal na hosťovanie do Evertonu. O rok neskôr sa skompletizoval jeho trvalý prestup do liverpoolskeho klubu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona