Barry Manilow zaspieval na verejnosti prvý raz od operácie

NETKY.SK • 15 Február 2016, 16:53 • 2 min
Barry Manilow zaspieval na verejnosti prvý raz od operácie

BRATISLAVA - Americký spevák a skladateľ Barry Manilow prvýkrát vystúpil na verejnosti po tom, ako ho vo štvrtok hospitalizovali pre komplikácie spôsobené akútnym chirurgickým zákrokom v ústach.

slovakia

left justify in out

Ten podstúpil v pondelok 8. februára. Sedemdesiatdvaročný rodák z New Yorku sa predstavil na večierku hudobného producenta Cliva Davisa, ktorý sa koná každoročne v predvečer udeľovania cien Grammy. Interpret zaspieval svoj hit Mandy (1974), ktorý doplnil hrou na klavír. "Som šťastný, že tu môžem byť. To bol ale týždeň. Toto je 40. výročie vydania Mandy a začiatok tohto krásneho večierka," povedal po piesni. Na podujatí zaznela aj pieseň Zing! Went the Strings of My Heart s Judy Garland, ktorá sa nachádza na jeho štúdiovke My Dream Duets (2014), pričom Manilowov spev dopĺňala nahrávka jej hlasu. S týmto albumom sa uchádza o cenu Grammy v kategórii Najlepší tradičný vokálny popový album.


Barry Manilow, vlastným menom Barry Alan Pincus sa preslávil hitom Mandy z roku 1974. Nahral desiatky albumov ako napríklad Tryin' to Get the Feeling (1975), This One's for You (1976), If I Should Love Again (1981), Swing Street (1987), Here at the Mayflower (2001), Scores (2004) či 15 Minutes (2011). Vďaka skladbe Copacabana (At the Copa) získal v roku 1979 Grammy v kategórii Najlepší mužský spevácky popový výkon. V roku 2002 ho uviedli do Skladateľskej siene slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies