Barrichello bude súťažiť v pretekoch sériovo vyrábaných áut

NETKY.SK • 16 Október 2012, 07:43 • 2 min
Barrichello bude súťažiť v pretekoch sériovo vyrábaných áut

Barrichello bude súťažiť v pretekoch sériovo vyrábaných áut - Ostatné športy Barrichello, ktorý už dávnejšie hovoril o pretekoch sériovo vyrábaných automobilov, v pondelok absolvoval prvé testy. Bývalý pilot formuly 1 Rubens Barrichello si splnil svoj ďal

slovakia

left justify in out

img

Barrichello, ktorý už dávnejšie hovoril o pretekoch sériovo vyrábaných automobilov, v pondelok absolvoval prvé testy.

Bývalý pilot formuly 1 Rubens Barrichello si splnil svoj ďalší sen. Brazílčan bude totiž v rodnej krajine súťažiť v záverečných troch pretekoch seriálu sériovo vyrábaných automobilov.

Barrichello sa predstaví v decembrovom finále, ale ešte predtým túto nedeľu v juhobrazílskej Curitibe a 11. novembra v hlavnom meste - Brasilia. Záver sezóny prebehne 9. decembra na okruhu Interlagos v Sao Paule.

Barrichello, ktorý už dávnejšie hovoril o pretekoch sériovo vyrábaných automobilov, v pondelok absolvoval prvé testy. "Neskutočne sa teším z tohto zážitku. Je to niečo odlišné," povedal 40-ročný Barrichello, ktorý ešte stále neoznámil, či sa v budúcej sezóne vráti do seriálu IndyCar. V tejto sezóne skončil na zámorskej túre na 12. mieste. 

Brazílsky pilot jazdil v F1 celých 19 rokov, pričom v rokoch 2002 a 2004 sa stal vicemajstrom sveta za sedemnásobným šampiónom Michaelom Schumacherom. Barrichello vyhral v "efjednotke" celkovo 11 pretekov.

Informovala agentúra AP.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies