Bärovú uvoľnili, možno ju nahradí Američanka

NETKY.SK • 21 Február 2015, 11:39 • 2 min
Bärovú uvoľnili, možno ju nahradí Američanka

KOŠICE - Basketbalistky Good Angels momentálne nemôžu využiť služby Romy Bärovej. Nemecká legionárka mala v tíme úradujúceho slovenského šampióna pôsobiť do konca sezóny.

slovakia

left justify in out

Klub ju však z rodinných dôvodov uvoľnil a je otázne, či si hráčka ešte oblečie košický dres. "Situácia je zložitá, zatiaľ stále nevieme, či sa k nám Romy vráti, a preto zvažujeme získať za ňu náhradu," uviedol pre Korzár generálny manažér tímu Daniel Jendrichovský.


Bärovej miesto by mohla zaujať iná legionárka. "Bojím sa, že na Slovensku toho veľa nenalovíme. Poobzeráme sa po zahraničnej hráčke, s najväčšou pravdepodobnosťou to bude Američanka. Definitívne by sme to chceli uzavrieť ešte pred play-off,“ dodal Jendrichovský k možnej zmene v kádri pred začiatkom vyraďovacích bojov, v ktorých sa Košičanky budú usilovať o dvanásty slovenský titul.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies