Baroš z Mladej Boleslavi nečakane do Liberca

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 14:03 • 2 min
Baroš z Mladej Boleslavi nečakane do Liberca

PRAHA - Český futbalový útočník Milan Baroš bude podľa informácií tamojšieho webu iDnes.cz pokračovať vo svojej kariére v FC Slovan Liberec.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný kanonier predčasne ukončí svoje pôsobenie v FK Mladá Boleslav a presunie sa do spomenutého severočeského klubu. Niekdajší dlhoročný reprezentant ČR a autor 41 gólov v najcennejšom drese nedostával v uplynulej sezóne v Mladej Boleslavi želaný počet príležitostí a údajne predčasne ukončil kontrakt, ktorý mal platiť ešte jeden rok.

 

"S Boleslavou už netrénuje, v najbližších dňoch by sa mal hlásiť v Liberci," povedal portálu iDnes.cz zdroj blízky klubu z Mladej Boleslavi. Web iDnes.cz podotkol, že liberecký klub naznačil možný transfer prostredníctvom svojho oficiálneho twitterového konta, keď pod príspevok o 58. výročí založenia pripojil tweet: "Čo tak dať si k dnešným narodeninám napríklad nejakú posilu so skúsenosťami z anglického veľkoklubu?".

 

Baroš v roku 2005 triumfoval v drese FC Liverpool v Lige majstrov. V minulosti pôsobil aj v Aston Ville, Lyone či v tureckom klube Galatasaray Istanbul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies