Baroš po premiére za Slovan debutoval aj vo zvolenskom drese

NETKY.SK • 28 Január 2015, 09:57 • 2 min
Baroš po premiére za Slovan debutoval aj vo zvolenskom drese

KOŠICE - Hokejový brankár Samuel Baroš si po minulotýždňovom debute v drese Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige pripísal v utorok prvý štart za HKM Zvolen v Tipsport extralige 2014/2015. Pod Pustým hradom pomáha vyriešiť problém na brankárskom poste, keďže jednotka Marek Šimko i jeho náhradník Filip Orčík sú zranení. Zvolenčania majú k dispozícii dvojicu dvadsaťročných brankárov Baroša a Romana Petríka.

slovakia

left justify in out

Baroš už počas minulého týždňa trénoval vo Zvolene, do Bratislavy si iba odskočil na súboj Slovana s Mytišči. Pôvodne minulý štvrtok nemal ani chytať, napokon však už v 7. min nahradil Jaroslava Janusa. Zvolen ho získal na striedavý štart. "Extraligu som chytal už pred rokom v dvadsiatke, a tak som vstupoval do zápasu s pokojom. Celkovo som typom pokojného brankára, nie som nejaký trémista. Chytalo sa mi dobre, škoda len, že sme dostali taký rýchly gól. Verili sme v dlhšie udržanie bezgólového stavu," uviedol pre hokej.sk Baroš. 

 

V utorok v košickej Steel aréne mal Baroš 31 úspešných zákrokov a dosiahol úspešnosť 91,18 %. Zvolen prehral s domácimi Košicami pred 2899 divákmi 0:3. Dvadsaťročný brankár absolvoval v utorok piaty extraligový štart. Brankár Slovana v minulej sezóne odchytal štyri duely v rámci projektu HK Orange. Nechýbal ani na vlaňajších MS do 20 rokov, na ktorých dostal šancu vo dvoch stretnutiach. "Nastúpiť za svoj materský klub v KHL predstavovalo jedinečný zážitok, musím byť ale vďačný za každú šancu. Som rád, že som dostal možnosť chytať za Zvolen a aj toto je pre mňa cenná skúsenosť. Každý brankár chce v prvom rade chytať. Nemôžem sa teda sťažovať," doplnil pre hokej.sk Baroš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies