Baroš: Máme tu žumpu, poďme štrngať kľúčmi

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 14:23 • 2 min
Baroš: Máme tu žumpu, poďme štrngať kľúčmi

PRAHA - Českého futbalového veterána Milana Baroša vytočili výkony rozhodcov v sobotňajšom ligovom zápase, v ktorom jeho Baník Ostrava prehral 0:2 s lídrom tabuľky Viktoriou Plzeň.

slovakia

left justify in out

"Toto je viac ako korupcia," začal prostredníctvom Twitteru Baroš ešte pomerne metaforicky, keď podotknutie dozdobil fotografiou z nástupu na ihrisko aj v sprievode detí.

 

"Príliš teraz nepíšem, ale, prosím, vychovávajte svoje deti k tomu, aby šport bol športom a nie tou žumpou, ktorú tu vo futbale teraz máme!!!!," napísal 33-ročný útočník a v narážke na tzv. nežnú revolúciu vyzval na zmenu pomerov: "Poďme štrngať kľúčmi za Dášu a Berbra, môžeme to zmeniť, ja tomu verím." Šéfka komisie rozhodcov sa volá Dagmar Damková, vicepredsedom národnej asociácie FAČR je Roman Berbr.

 

Baroša počas duelu, v ktorom Plzeň nepremenila pokutový kop, zastavil hvizd v ofsajdovej pozícii, tá však nebola. Domáci sa sťažovali aj na to, že oba góly hostí padli po nesprávne nariadených rohových kopoch, pripomenul web iDnes.cz.

 

Bývalý hráč Liverpoolu, Aston Villy, Lyonu či Galatasaray Istanbul Baroš predvlani dostal pokutu 10 000 Kč za výrok, že inkasoval žltú kartu na objednávku. V marci sa po nafilmovanom páde Davida Lafatu zo Sparty Praha verejne postažoval: "Načo sa Synot liga hrá? Je hanba, čo sa tu deje!!! Fuj!"

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies