Baroš je krok od ďalšieho návratu do Baníka Ostrava

NETKY.SK • 23 September 2014, 10:58 • 2 min
Baroš je krok od ďalšieho návratu do Baníka Ostrava

OSTRAVA - Bývalý český futbalový reprezentant Milan Baroš sa pravdepodobne vráti do Baníka Ostrava, kde odštartoval svoju kariéru. Podľa informácií portálu Idnes.cz by mali obe strany spečatiť dohodu podpisom zmluvy vo štvrtok.

slovakia

left justify in out

"Rokovania o návrate Milana Baroša do Baníka vrcholia," napísal ostravský klub na svojom oficiálnom účte na Twitteri. Barošov agent Pavel Paska mal mať v utorok na programe stretnutie s vedením českého prvoligistu, po ktorom malo byť v otázke ďalšieho pôsobiska 32-ročného útočníka jasnejšie.

 

Baroš sa prvýkrát vrátil do Ostravy v roku 2013 po viac ako desaťročnom pôsobeni v zahraničí. Tam postupne obliekal dresy FC Liverpool, Aston Villy, Olympique Lyon, Portsmouthu a Galatasarayu Istanbul. Vlani zamieril späť do Turecka, keď sa dohodol na kontrakte s Antalyasporom. V decembri si ale vážne poranil koleno a odvtedy nútene pauzoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies