Baroš bude chytať v novej sezóne za Zvolen

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 11:21 • 2 min
Baroš bude chytať v novej sezóne za Zvolen

ZVOLEN - Hokejový HKM Zvolen angažoval na sezónu 2015/2016 brankára Samuela Baroša, ktorý pod Pustým hradom už pôsobil na striedavý štart zo Slovana Bratislava aj v ročníku 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér HKM Milan Čanky už doriešil otázku pôsobenia 21-ročného gólmana. "Sme radi, že Samo sa ako naša jednotka medzi kandidátmi na obsadenie brankárskeho postu rozhodol takto. Podpisom zmluvy len potvrdil snahu dokončiť to, čo nám nebolo dopriate v nedávno skončenej sezóne," uviedol na klubovom webe Milan Čanky.


Baroš odchytal za Zvolen v závere základnej časti šesť zápasov a rovnaký počet štartov si pripísal aj vo štvrťfinále s Popradom. V tejto sezóne dostal v bránke Slovana príležitosť v jednom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy. "Ďakujem vedeniu HKM za príležitosť vrátiť sa do známeho prostredia a mužstva, v ktorom som sa cítil skvele. Budem na sebe tvrdo pracovať, aby som svojimi výkonmi mohol tímu pomôcť v naplnení ambícií, ktoré sú vo Zvolene vysoké,“ uviedol pre zvolenský web Baroš, ktorý začne so spoluhráčmi prípravu na nový ročník 5. mája.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies