Barkley nie je na predaj ani za rekodnú sumu

NETKY.SK • 24 December 2013, 14:40 • 2 min
Barkley nie je na predaj ani za rekodnú sumu

LONDÝN - Everton nechce predať Rossa Barkleyho.

slovakia

left justify in out

Futbalista Ross Barkley z Evertonu nie je podľa trénera Roberta Martineza na predaj ani za sumu viac ako 100 miliónov eur. Dvadsaťročný mladík patrí medzi najpríjemnejšie prekvapenia prvej časti sezóny Premier League. V nedeľu rozhodol skvelým priamym kopom o výhre Evertonu 2:1 nad Swansea. Stredopoliar debutoval v septembri v anglickej reprezentácii a bojuje o miesto v tíme pre majstrovstvá sveta 2014 v Brazílii. Martinez prirovnal mladíka k Michaelovi Ballackovi a Paulovi Gascoignovi.

Podľa španielskeho kouča klub nepredá Barkleyho ani za sumu podobnú tej, za ktorú získal Real Madrid z Tottenhamu Garetha Balea. "Ross je v štádiu kariéry, v ktorej sa ešte rozvíja. Goodison Park je perfektným miestom, kde môže herne vyrásť," povedal Martinez a pokračoval: "Srdcom je v Evertone a užíva si každú sekundu v tomto tíme. Nie je správny čas, aby odišiel. Aj keby prišla podobná ponuka ako za Garetha Balea, v januári by sme ho nepustili." 

Everton je v súčasnosti v Premier League na 5. mieste o dva body za vedúcim Liverpoolom. Vo štvrtok privíta doma Sunderland. Barkley v šestnástich zápasoch Premier League 2013/2014 strelil tri góly. V Evertone si stabilné miesto vybojoval až v tejto sezóne, prvý polrok 2013 hosťoval v Leedsi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona