Barinka začne sezónu v Opave

NETKY.SK • 5 September 2013, 10:02 • 2 min
Barinka začne sezónu v Opave

OPAVA - Skúsený slovenský hokejový útočník Peter Barinka začne novú sezónu v drese českého treťoligistu Slezanu Opava. S vedením klubu sa ešte musí dohodnúť na podmienkach kontraktu.

slovakia

left justify in out

„Pred mesiacom som bol v Opave na návšteve. Nemal som vtedy nič. Dohodli sme sa, že kým si niečo nájdem, tak budem v Opave,“ povedal Barinka, ktorý už odohral za Slezan aj prípravné zápasy. Naposledy 36-ročný rodák z Trenčína pôsobil v rumunskom Brašove.
„Hokej ma stále baví. Všetci vieme, aká je situácia na Slovensku. Nemôžeme hrať zadarmo, lebo nás hokej aj živí. Na Slovensku to išlo dole vodou. Pokiaľ dva, tri mesiace nedostaneš peniaze, hľadáš cestu ako ich získať. Naskytla sa mi príležitosť a išiel som to vyskúšať do Rumunska. Ak by som mal porovnať MOL Ligu s prípravnými zápasmi, ktoré som odohral za Opavu - úroveň v Čechách je lepšia,“ uviedol na klubovom webe Slezanu Barinka. 

Počas kariéry už Barinka okrem materského Trenčína a Brašova hral aj za Púchov, Spišskú Novú Ves, Zlín, Považskú Bystricu, Nové Zámky, Kolín, Třinec, Mladú Boleslav, Zvolen, Žilinu, Piešťany a Nitru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies