Barichello bude testovať v IndyCar, jeho budúcnosť je otvorená

NETKY.SK • 26 Január 2012, 12:47 • 2 min
Barichello bude testovať v IndyCar, jeho budúcnosť je otvorená

Barichello bude testovať v IndyCar, jeho budúcnosť je otvorená - Formula 1 Brazílsky automobilový pretekár Rubens Barichello koketuje s myšlienkou pokračovania kariéry v zámorskom seriáli IndyCar. Na budúci týždeň bude testovať monopost Dallara DW12 pre t

slovakia

left justify in out

img

Brazílsky automobilový pretekár Rubens Barichello koketuje s myšlienkou pokračovania kariéry v zámorskom seriáli IndyCar. Na budúci týždeň bude testovať monopost Dallara DW12 pre tím KV Racing. 
      Brazílčan začal robiť kolá na súťažných okruhoch formuly 1 pred 19 sezónami, ale jubilejnú 20. už asi v rámci populárneho seriálu neabsolvuje. Skúseného pretekára nahradí v budúcej sezóne vo Williamse jeho krajan Bruno Senna. "Želám Sennovi všetko dobré. Moja budúcnosť je naširoko otvorená," zdelil fanúšikom na sociálnej sieti minulý týždeň. 
      V "efjednotke" si zaknihoval Barichello 11 triumfov na Veľkých cenách, pričom si spolu 68-krát zastal na pódium. Patrí mu aj 8. miesto v historickej tabuľke získaných bodov v F1. V minulej sezóne však bodoval iba dvakrát a skončil sezónu so 4 bodmi. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies