Barcelonu napokon bude riadiť štvorčlenná technická komisia

NETKY.SK • 13 Február 2015, 07:17 • 2 min
Barcelonu napokon bude riadiť štvorčlenná technická komisia

BARCELONA - Funkciu nového športového riaditeľa v španielskom futbalovom klube FC Barcelona napokon nebude zastávať iba Ariedo Braida.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu predstavilo štvorčlennú technickú komisiu, v ktorej sú okrem spomenutého 68-ročného Taliana aj Jordi Mestre, Javier Bordas a Carles Rexach. Táto skupina bude mať v náplni práce záležitosti, ktoré v minulosti zastával športový riaditeľ. Informovala o tom oficiálna stránka barcelonského klubu.

 

Ako je známe, začiatkom januára odvolali dovtedajšieho športového riaditeľa klubu Andoniho Zubizarretu, ktorý v ostatnom období čelil kritike za výkony posíl aj nedávno potvrdený ročný zákaz transferov pre porušenie príslušných medzinárodných pravidiel. 

 

Braida pracoval takmer 30 rokov ako športový riaditeľ AC Miláno, kam priviedol viacero svetových hviezd. Jeho anabáza v spomenutom klube sa skončila v roku 2013. V ostatnom období spolupracoval s iným talianskym klubom Sampdoria Janov. Jordi Mestre zastáva v barcelonskom klube aj pozíciu viceprezidenta, Javier Bordas je jedným z členov vedenia, Carles Rexach je niekdajší hráč a tréner FCB. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies