Barcelonský trojzáprah Messi, Neymar, Suárez zlepšil rekord

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 11:01 • 2 min
Barcelonský trojzáprah Messi, Neymar, Suárez zlepšil rekord

BRATISLAVA - Barcelonský ofenzívny futbalový trojzáprah Lionel Messi, Neymar a Luis Suárez je v tejto sezóne na nezastavenie, argentínsko-brazílsko-uruguajské trio nastrieľalo dohromady už 102 gólov, čo znamená prekonanie doterajšieho maxima útočnej trojice.

slovakia

left justify in out

Formácia Messiho s Francúzom Thierrym Henrym a Kamerunčanom Samuelom Eto'om skórovala v ročníku 2008/2009 v drese Barcelony 99-krát. Ofenzívne komando madridského Realu Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo dosiahlo v uplynulej sezóne 97 presných zásahov. Informoval o tom web goal.com.


Messi (49 gólov), Neymar (32) a Suárez (21) ťahajú Kataláncov v tomto ročníku na oboch frontoch. Štyri kolá pred koncom najvyššej domácej súťaže Primera División sú na čele tabuľky a už len vlastným pričinením môžu prísť o titul. Mužstvo sa prebojovalo aj do semifinále Ligy majstrov, kde naň čaká nemecký vyzývateľ Bayern Mníchov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies