Barcelonský kouč Enrique tají, či bude hrať Pedro proti Bilbau

NETKY.SK • 13 August 2015, 15:17 • 2 min
Barcelonský kouč Enrique tají, či bude hrať Pedro proti Bilbau

BARCELONA - Tréner FC Barcelona Luis Enrique neprezradil, či jeho zverenec Pedro Rodriguez nastúpi v piatkovom prvom zápase španielskeho Superpohára proti Athleticu Bilbao.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný hráč je nespokojný s tým, že v tíme úradujúceho víťaza Ligy majstrov dostáva málo príležitosti a reálne uvažuje nad prestupom do Manchestru United.

 

Dvadsaťosemročný útočník pomohol víťazným gólom v predĺžení k triumfu Kataláncov nad FC Sevilla (5:4 pp) v utorňajšom zápase o európsky Superpohár. Nastúpil však až v 93. minúte. "V Tbilisi nehral Pedro od začiatku, pretože pár dní pred stretnutím mal nejaké problémy so zranením a netrénoval," vysvetlil Enrique.

 

Či dá Pedrovi šancu v súboji proti Baskom, nechcel na štvrtkovej tlačovej konferencii rozoberať. "Nikto momentálne nevie, či bude hrať. Rozhodnem sa podľa môjho najlepšieho vedomia a svedomia, nie podľa prestupovej burzy. Je to neobyčajná situácia, pretože Pedro je hráčom, ktorého by chcel mať v mužstve každý tréner."

 

Zápas Athletic Bilbao - FC Barcelona sa začína v piatok o 22.00 h, odveta je na programe v pondelok v tom istom čase na Nou Campe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies