Barcelonský brankár Valdés si roztrhol kolenný väz, sezóna sa pre neho skončila

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 10:32 • 2 min
Barcelonský brankár Valdés si roztrhol kolenný väz, sezóna sa pre neho skončila

BARCELONA - Brankár španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Víctor Valdés si počas stredajšieho stretnutia tamojšej najvyššej ligovej súťaže s Celtou Vigo (3:0) roztrhol pravý kolenný väz.

slovakia

left justify in out

Katalánsky klub informoval, že Valdés bude musieť absolvovať chirurgický zákrok a s veľkou pravdepodobnosťou si nezahrá do konca tejto sezóny. Tridsaťdvaročný gólman zrejme odchytal za "Barcu" svoj posledný duel - viac ráz avizoval, že po sezóne odíde z barcelonského klubu. "Je to pre nás bolestivá správa a vysoká daň za získané tri body," vyhlásil športový riaditeľ "blaugranas" Andoni Zubizarreta.

 

Valdésa, ktorý utrpel indispozíciu pri zneškodňovaní priameho kopu súpera, previezli počas duelu proti Celte Vigo do nemocnice. Španielsky gólman ihneď po dopade na trávnik požiadal o vystriedanie, z ihriska ho museli dopraviť vozíkom. V 22. min ho nahradil José Manuel Pinto, ktorý by podľa slov trénera Barcelony Gerarda Martina mal byť do konca sezóny brankárskou jednotkou. "Nebudeme zháňať brankára. Sezónu dokončíme s týmto kádrom," uviedol Martino a dodal: "Myslel som si, že všetku smolu sme si v tejto fáze sezóny už vyčerpali. Mýlil som sa. Je to pre nás veľká rana, no tento tím ju prekoná." Pinto odchytal v tomto súťažnom ročníku 15 duelov s bilanciou 12 výhier - 1 remíza - 2 prehry. Jeho náhradníkom bude 24-ročný Oier Olazábal. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies