Barcelone budú proti Bayernu Mníchov chýbať Puyol a Mascherano

NETKY.SK • 19 Apríl 2013, 17:45 • 2 min
Barcelone budú proti Bayernu Mníchov chýbať Puyol a Mascherano

BARCELONA - Zranení stopéri španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Carles Puyol a Javier Mascherano vynechajú utorkový prvý zápas semifinále Ligy majstrov na pôde Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Kapitán "blaugranas" Puyol podstúpil v marci artroskopickú operáciu chrupavky pravého kolena a Mascherano si 2. apríla poškodil väzy v tom istom kolene v úvodnom stretnutí štvrťfinále najprestížnejšej európskej klubovej súťaže na ihrisko Parížu Saint-Germain (2:2). "Puyol nebude k dispozícii na duel v Mníchove a nevieme, či bude môcť hrať v odvete 1. mája. Bude to závisieť na tom, ako sa zotaví a ako sa rozhodnú lekári. Mascheranov stav sa zlepšuje, ale stále nevieme, či bude schopný pomôcť tímu v odvetnom meraní síl," povedal asistent trénera Barcelony Jordi Roura na piatkovej tlačovej konferencii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona