Barcelončania spolu s fanúšikmi trúchlili za Vilanovom

NETKY.SK • 27 Apríl 2014, 14:37 • 2 min
Barcelončania spolu s fanúšikmi trúchlili za Vilanovom

BARCELONA - Hráči FC Barcelona sa spolu s viac ako 20 000 fanúšikmi tohto španielskeho futbalového klubu a ďalšími trúchliacimi v sobotu zúčastnili na štadióne Camp Nou v katalánskej metropole na pietnom akte. Vzdali úctu niekdajšiemu trénerovi "Blaugranas" Titovi Vilanovovi, ktorý v piatok vo veku 45 rokov podľahol zhubnému ochoreniu.

slovakia

left justify in out

Spomienková akcia sa začala podpisovaním futbalistov do kondolenčnej knihy. Klub následne dočasne sprístupnil časť svojich priestorov a sústrasť prišlo vyjadriť 20 802 ľudí. Boli medzi nimi napríklad aj hlava katalánskeho regiónu Artur Mas či prezident mestského rivala Espanyolu Barcelona Joan Collet.

 

"Je to ťažká chvíľa. Vyjadrujeme našu podporu jeho rodine a priateľom. Opustil nás skvelý človek, ktorý bol vzorom. Ide o veľkú stratu," povedal kapitán mužstva Carles Puyol.

Barcelona v nedeľu o 21.00 h nastúpi na trávniku Villarrealu na zápas 35. kola najvyššej domácej dlhodobej súťaže Primera División. Vilanovov pohreb bude v pondelok.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona