Barcelončan Umtiti: Messi nás na tréningu obchádza ako kužele

NETKY.SK • 30 November 2016, 12:28 • 2 min
Barcelončan Umtiti: Messi nás na tréningu obchádza ako kužele

BARCELONA - Francúzsky futbalový obranca v službách FC Barcelona Samuel Umtiti prezradil, že jeho argentínsky spoluhráč Lionel Messi niekedy na tréningoch stvára neskutočné veci.

slovakia

left justify in out

"S loptou sa pohybuje s neuveriteľnou ľahkosťou. Je to jedinečný talent. Na tréningoch tvrdo maká a robí triky, ktoré sa zdajú byť nemožné," vyhlásil pre France Football 23-ročný Umtiti, ktorý na barcelonský Camp Nou zamieril v lete z Olympique Lyon. "Stáva sa, že nás na tréningu obchádza ako kužele," dodal úradujúci európsky vicemajster. Rodák z kamerunského Yaoundé tiež prezradil, že z prejavu Barcelony v ére trénera Pepa Guardiolu "nepadal na zadok". "Vtedajšia hra ma príliš nevzrušovala. Mal som rád Barcelonu, ale jej časté držanie lopty mi pripadalo nudné. Neskôr sa to zmenilo," dodal Samuel Umtiti.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies