Barcelončan Navarro ohúril Belehrad 21 trojkami za sebou

NETKY.SK • 28 November 2013, 13:58 • 2 min
Barcelončan Navarro ohúril Belehrad 21 trojkami za sebou

BELEHRAD - Majster sveta 2006 a dvojnásobný strieborný olympijský medailista Juan Carlos Navarro už mnohokrát demonštroval, že pod európskymi basketbalovými košmi nebehá veľa lepších trojkárov než on.

slovakia

left justify in out

Strieľajúci rozohrávač Barcelony najnovšie na rozcvičke pre euroligovým stretnutím na palubovke srbského Partizana Belehrad premenil až 21 trojbodových pokusov za sebou - všetky z jedného miesta na ľavej strane poloblúka. Na pozoruhodný počin 33-ročného španielskeho reprezentanta upozornila klubová televízia Barca TV. Aj keď teraz išlo iba o predzápasové zahrievanie sa, "La Bomba", ako čiernovlasého Navarra prezývajú, v minulosti opakovane predviedol v plnej paráde svoje zamatové zápästie. V Eurolige nastrieľal počas kariéry vyše 3200 bodov a má nadpriemernú 39-percentnú úspešnosť streľby za tri body. Generálni manažéri klubov NBA ho vlani označili za najlepšieho neamerického basketbalistu pôsobiaceho mimo USA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies