Barcelona zvýšila záujem o hviezdu Leicester City

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 19:16 • 2 min
Barcelona zvýšila záujem o hviezdu Leicester City

BARCELONA – Katalánsky gigant stupňuje svoju snahu získať alžírskeho záložníka Riyada Mahreza, ktorý momentálne hviezdi v Leicester City.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Alžírčan strelil v sobotu do siete Watfordu už svoj 15. gól aktuálnej sezóny Premier League. Pomohol tak k víťazstvu svojho tímu, ktorý si upevnil vedenie v tabuľke, keď na druhý Tottenham má náskok už päť bodov.
 

Fanúšikovia Leicesteru však Mahreza možno budú mať vo svojom tíme už iba posledných deväť kôl, keďže sa o jeho služby výrazne zaujíma FC Barcelona. Katalánsky klub sa chystá predložiť ponuku vo výške 15 miliónov libier a v prípade dohody, by sa Mahrez v lete sťahoval na Nou Camp.

 

Tréner Luis Enrique oznámil šéfom Barcelony, aby sa Mahrez stal hlavným prestupovým cieľom počas leta. Alžírčan sa tak dostal na prvé miesto zoznamu potenciálnych posíl a predbehol aj Marca Reusa z Dortmundu.
 

Luis Enrique sledoval Mahreza už niekoľkokrát počas aktuálnej sezóny a bol ohromený jeho kreativitou a inštinktom na góly.
 

Riyad Mahrez má s Leicesterom platnú zmluvu až do roku 2019, avšak možnosť prestupu do najlepšieho tímu sveta by mohla byť pre neho príliš lákavá, aby ju dokázal odmietnuť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies