Barcelona zdolala Las Palmas 2:1 a zvýšila náskok na čele tabuľky

NETKY.SK • 20 Február 2016, 18:33 • 2 min
Barcelona zdolala Las Palmas 2:1 a zvýšila náskok na čele tabuľky

MADRID - Futbalisti FC Barcelona zvládli sobotňajší zápas 25. kola Primera Division, keď zvíťazili na pôde Las Palmas 2:1.

slovakia

left justify in out

Katalánci tak zvýšili svoj náskok na čele tabuľky na deväť bodov pred druhým Atleticom Madrid, no to má zápas k dobru, rovnako ako tretí Real Madrid.

 

Barcelona vyhrala ôsmy ligový duel v rade a zároveň natiahla svoju sériu bez prehry už na rekordných 32 zápasov za sebou.

 

Favorit otvoril skóre už v 6. minúte, keď sa po rýchlej akcii presadil Luis Suarez. Domácim sa podarilo vyrovnať už o štyri minúty neskôr. Willian Jose si šikovne spravil priestor v šestnástke, prebral si výbornú prihrávku pätičkou od Jonathana Vieru a po zemi prekonal brankára Claudia Brava. Víťazný gól Barcelony strelil v 39. minúte Neymar. Katalánci si v druhom polčase udržali tesný náskok, no hráči Las Palmas sa niekoľkokrát dostali blízko k vyrovnaniu.

 

sumár:

Las Palmas - FC Barcelona 1:2 (1:2)

Góly: 10. Willian Jose - 6. Suarez, 39. Neymar

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies