Barcelona začne s Liverpoolom rokovať o prestupe Suáreza

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 10:46 • 2 min
Barcelona začne s Liverpoolom rokovať o prestupe Suáreza

BARCELONA - Futbalový klub FC Barcelona začne v stredu rokovať s FC Liverpool o prestupe útočníka Luisa Suáreza.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia oboch klubov sa majú počas dňa stretnúť v Londýne a diskutovať o budúcnosti 27-ročného zakončovateľa, ktorý má v Liverpoole kontrakt platný ešte na štyri roky. Suárez si momentálne odpykáva štvormesačný dištanc za uhryznutie Taliana Georgia Chielliniho v zápase základnej skupiny na majstrovstvách sveta.

 

Liverpool je pripravený akceptovať ponuku na 80 miliónov libier za Suáreza. Do tímu prišiel z Ajaxu Amsterdam v roku 2011 za 22,7 milióna libier. Barcelona chce ponúknuť okolo 60 miliónov a k tomu ešte Čiľana Alexisa Sáncheza. Suárez už urobil prvý krok k prípadnému prestupu. Na žiadosť Barcelony sa ospravedlnil Chiellinimu za uhryznutie. Informácie zverejnil web BBC. 

 

Suárez sa v uplynulej sezóne s 31 gólmi stal najlepším kanonierom anglickej Premier League a len veľmi tesne mu v drese FC Liverpool ušiel anglický titul. Suárez je prvou voľbou do útoku nového trénera FC Barcelona Luisa Enriqueho. 

 

Hráči FC Barcelona po šiestich úspešných rokoch nezískali v uplynulej sezóne žiadnu trofej a v španielskom futbale sa začalo hovoriť o konci jednej veľkej éry. Aj preto teraz mužstvo prechádza významnou prestavbou kádra. Okrem nového kouča Luisa Enriqueho, ktorý nahradil neúspešného Gerarda Martina, zakotví na Nou Campe od novej sezóny aj chorvátsky reprezentačný stredopoliar Ivan Rakitič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies