Barcelona zablahoželala Realu Madrid k triumfu v Lige majstrov, fanúšikovia zúria

NETKY.SK • 29 Máj 2016, 18:00 • 2 min
Barcelona zablahoželala Realu Madrid k triumfu v Lige majstrov, fanúšikovia zúria

BARCELONA – Katalánsky veľkoklub zablahoželal svojmu odvekému rivalovi Realu Madrid k triumfu v Lige majstrov. Fanúšikovia Barcelony však okamžite zaplavili sociálne siete zúrivými odkazmi.

slovakia

left justify in out

Real Madrid vo včerajšom finálovom zápase na štadióne San Siro proti Atléticu Madrid uhrali nerozhodný výsledok 1-1 v riadnom hracom čase. Keďže sa nerozhodlo ani v predĺžení, tak prišli na rad pokutové kopy. Úspešnejší boli hráči Bieleho baletu, keď vo štvrtej sérii nepremenil penaltu Juanfran za Atlético a Ronaldo následne rozhodol o víťazstve Realu.

 

 

Barcelona preukázala svoju veľkosť a športového ducha, keď okamžite po zápase zablahoželala svojmu rivalovi na Twitteri. Možno to však nemuseli robiť práve na tejto sociálnej sieti.

Fanúšikovia Barcelony totiť okamžite zaplavili Twitter frustrovanými a zúrivými komentármi. Mnohí dokonca žiadali, aby bol príspevok okamžite vymazaný...

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona