Barcelona vyhrala spor ohľadne prestupu Neymara

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 09:41 • 2 min
Barcelona vyhrala spor ohľadne prestupu Neymara

BARCELONA - Futbalový klub FC Barcelona vyhral súdny spor s brazílskou investičnou skupinou DIS, ktorá vzniesla obvinenie týkajúce sa prestupu Neymara do katalánskeho veľkoklubu v roku 2013.

slovakia

left justify in out

Miestny súd v Barcelone akceptoval námietku prezidenta klubu Josepa Mariu Bartomeua a jeho predchodcu Sandra Rossella. Rozhodnutie súdu zamietlo obvinenie, ktoré tvrdilo, že DIS inkasovala z transferu menšiu čiastku, ako sľúbených 40 percent z odstupného na základe úmyselného zatajenia skutočnej prestupovej sumy.

 

Vo svojom vyhlásení pre agentúru DP barcelonský klub uviedol, že na pokračovanie súdu je potrebné vzniesť nové obvinenia. Obvinenie sa týkalo transferovej čiastky, ktorú Katalánci vyplatili za Neymara. Oficiálna čiastka za prestup brazílskeho reprezentanta z FC Santos bola 57,1 milióna eur, ale následné vyšetrenia odhalili, že Barcelonu tento hráč stál až 83,3 milióna eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona