Barcelona vyhrala španielsky Superpohár po triumfe nad Realom

NETKY.SK • 16 Január 2023, 09:26 • 2 min
Barcelona vyhrala španielsky Superpohár po triumfe nad Realom

RIJÁD - Futbalisti FC Barcelona triumfovali v nedeľnom finále španielskeho Superpohára nad Realom Madrid 3:1. Katalánci získali trofej štrnástykrát v klubovej histórii a zlepšili svoj rekord v počte víťazstiev v tejto súťaži.

slovakia

left justify in out

Real hral katastrofálne, Barca dominovala 

 

Ako prvá bola blízko ku gólu Barcelona, keď strelu Roberta Lewandowskeho vytlačil brankár Thibaut Courtois na pravú žrď a Alejandro Balde z dorážky minul bránku. V 18. minúte mohol otvoriť skóre Karim Benzema, ale tesne minul. Katalánci sa presadili v 33. minúte, keď Lewandowski našiel Gaviho a ten prekonal Courtoisa. Na konci prvého polčasu si vymenili pozície a v prečíslení Gavi našiel poľského kanoniera, ktorý upravil na 2:0. Barcelona zvýšila na rozdiel troch gólov v 69. minúte, keď po prihrávke Gaviho skóroval Pedri. Real v závere ešte znížil na 1:3, keď Benzema prekonal brankára Marca-Andreho ter Stegena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies