Barcelona uzavrela sponzorskú dohodu s Intelom, logo bude vnútri dresov

NETKY.SK • 12 December 2013, 16:47 • 2 min
Barcelona uzavrela sponzorskú dohodu s Intelom, logo bude vnútri dresov

BARCELONA - Španielsky futbalový gigant FC Barcelona uzavrel 4,5-ročnú sponzorskú zmluvu s popredným výrobcom mikroprocesorov Intel, podľa ktorej bude logo spoločnosti vytlačené na vnútornej strane hráčskych dresov.

slovakia

left justify in out

Cieľom nezvyčajného umiestnenia nápisu "Intel Inside" je to, aby sa logo ukázalo v prípade, že hráč zdvihne svoj dres pri oslave streleného gólu. Barcelonský riaditeľ pre médiá a sponzoring Manel Arroyo ale na tlačovej konferencii v katalánskej metropole v tejto súvislosti uviedol, že hráči nebudú mať za povinnosť logo ukazovať. Futbalisti úradujúceho španielskeho majstra budú mať novú kolekciu dresov na sebe už v sobotňajšom domácom ligovom dueli proti Villarrealu.

Arroyo odmietol komentovať, koľko nový sponzorský kontrakt prinesie do pokladnice Barcelony s tým, že ide o dôvernú informáciu. Intel ale v rámci dohody poskytne klubu, hráčom i trénerskému štábu svoje zariadenia. "Nechceme hráčov nijako zaväzovať, koľkokrát musia logo ukázať, ale je nám jasné, že takéto gólové oslavy sú významnou súčasťou športovej kultúry," vyhlásila marketingová šéfka spoločnosti Intel Deborah Conradová. Jedným zo sloganov Intelu je "Look inside", čiže "Pozri dovnútra".

Ďalšími hlavnými sponzormi Barcelony sú výrobca športového oblečenia a potrieb Nike, automobilka Audi a letecká spoločnosť Qatar Airways.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies