Barcelona už hľadá nástupcu brankára Valdesa

NETKY.SK • 18 Január 2013, 13:35 • 2 min
Barcelona už hľadá nástupcu brankára Valdesa

Barcelona už hľadá nástupcu brankára Valdesa - Futbal Vedenie španielskeho futbalového klubu FC Barcelona zvažuje nové alternatívy na poste brankára, pretože Victor Valdes podľa jeho agenta nechce predĺžiť zmluvu, ktorá sa mu skončí v roku 2014. Ako ďalej

slovakia

left justify in out

img

Vedenie španielskeho futbalového klubu FC Barcelona zvažuje nové alternatívy na poste brankára, pretože Victor Valdes podľa jeho agenta nechce predĺžiť zmluvu, ktorá sa mu skončí v roku 2014.

Ako ďalej agentúra dpa uvádza funkcionári katalánskeho veľkoklubu nie sú presvedčení, že 31-ročný gólman si to rozmyslí a preto už hľadajú mladších náhradníkov. Podľa španielskeho denníka Sport medzi týchto brankárov patria David de Gea z Manchestru United, Vicente Guaita z FC Valencia, Marc Andre Ter Stegen z Borussie Mönchengladbach, Manuel Neuer z Bayernu Mníchov a Thibaut Courtois z Atletica Madrid, rovnako ako veterán Maarten Stekelenburg z AS Rím.

Konkurenčný denník Mundo Deportivo už spustil aj online hlasovanie, kto nahradí Valdesa. Najviac percent 36% dostal Guaita, nasledoval Ter Stegen s 25%, De Gea s 22% a Stekelenburg so 4%.

Špekulácie ohľadne Valdesovej budúcnosti sa rozbehli po tom, čo samotný brankár pripustil, že koniec kariéry strávi mimo Nou Campu. Podľa španielskych médií Valdes nie je spokojný s tým, že nemá plat ako skupina hráčov Barcy, do ktorej patria Lionel Messi, Xavi a Carles Puyol, teda všetci hráči, ktorí nedávno podpísali predĺženie spolupráce.

Valdes nikdy nepatril k najpopulárnejším hráčom u fanúšikov, hoci bol kľúčovou postavou v období úspechov, keď Barca trikrát triumfovala v Lige majstrov a päťkrát v španielskej lige. V histórii Barcelony je najefektívnejším brankárom všetkých čias, čo dokazuje aj štatistika získaných trofejí.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona