Barcelona upriamila svoju pozornosť na obrancu Arsenalu, keď ich snaha o Thiaga Silvu skončila v slepej uličke

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 15:50 • 2 min
Barcelona upriamila svoju pozornosť na obrancu Arsenalu, keď ich snaha o Thiaga Silvu skončila v slepej uličke

Barcelona upriamila svoju pozornosť na obrancu Arsenalu, keď ich snaha o Thiaga Silvu skončila v slepej uličke - Futbal BARCELONA - Barcelona zvažuje ponuku pre Thomasa Vermaelena po tom, ako stroskotala ich snaha získať Thiaga Silvu z AC Miláno. Tréner B

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA - Barcelona zvažuje ponuku pre Thomasa Vermaelena po tom, ako stroskotala ich snaha získať Thiaga Silvu z AC Miláno.

Tréner Barcelony, Tito Vilanova, chcel získať hlavne obrancu Silvu, avšak Katalánci na tento prestup vyčlenili menej ako €37 miliónov, zatiaľ čo zdroje v Taliansku tvrdia, že AC Miláno už odmietlo €40 miliónovú ponuku od Paríža Saint-Germain.
Bezvýchodisková situácia donútila športového riaditeľa Barcy, Andoniho Zubizarretu, zvážiť alternatívy.

Obranca Chelsea, David Luiz, ktorý je zhodou okolností tímový kolega Silvu v brazílskej reprezentácii, je však už dlho na zozname ako druhá možnosť.
Zubizarreta sa však obáva, že aj keď je 25-ročný hráč naklonený prestupu, tak by bolo rovnako ťažké ho dostať zo Stamford Bridge.

Zoznam hráčov, ktorý by mohli v lete prísť na Nou Camp, zahŕňa aj obrancu Arsenalu, Vermaelena.  Ten sa tam ocitol aj napriek nedávnemu vyhláseniu, že by " v Arsenale rád ostal navždy."
Belgičan sa obzvlášť hodí do plánov Vilanovu, pretože môže hrať jak na ľavej strane obrany, tak aj v strede poľa v zálohe. Je však pravdepodobné, že Arsenal odmietne všetky ponuky ohľadne tohto hráča.

Podľa denníka El Mundo Deportivo, sa ako ďalšou možnosťou javí obranca Ajaxu Amsterdam, Jan Vertonghen, ale 25-ročný hráč je už blízko k dohode s Tottenhamom.

Skauti tiež odporúčali duo z Borussie Dortmund, Matsa Hummelsa a Nevena Subotiča, a rovnako aj Dejana Lovrena z Lyonu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies