Barcelona sleduje brankára United: David de Gea by mohol v bráne nahradiť Valdésa

NETKY.SK • 15 Január 2013, 16:30 • 2 min
Barcelona sleduje brankára United: David de Gea by mohol v bráne nahradiť Valdésa

Barcelona sleduje brankára United David de Gea by mohol v bráne nahradiť Valdésa - Futbal BARCELONA – Katalánsky veľkoklub FC Barcelona sa zaujíma o brankársku jednotku Manchestru United, Davida de Gea. Španielsky brankár v službách Red Devils bol identif

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA – Katalánsky veľkoklub FC Barcelona sa zaujíma o brankársku jednotku Manchestru United, Davida de Gea.

Španielsky brankár v službách Red Devils bol identifikovaný ako potenciálna náhrada za veterána Victora Valdésa. Barcelona sa ho pokúsila získať ešte keď hral v juniorskom tíme Atlética Madrid, ale nebola ochotná zaplatiť požadovanú cenu 600.000 eur. V roku 2011 nakoniec De Gea prestúpil do anglického United za 17.8 milióna libier.
V anglickom klube sa mu spočiatku nedarilo a zdalo sa, že jeho cena bola privysoká. Tréner Diablov mu však veril a nakoniec sa mu v súboji s Andersom Lindegaardom podarilo uspieť a stal sa brankárskou jednotkou tímu. V tejto sezóne je však zatiaľ vo skvelej forme a nastúpil v základe United v posledných deviatich zápasoch.

22-ročný brankár je jedným z piatich, o ktorých sa zaujíma futbalový riaditeľ Barcy, Andoni Zubizarretta. Ďalšími sú Maarten Stekelenburg (AS Roma), Vicente Guaita (Valencia), Marc-Andre ter Stegen (Borussia Mönchengladbach) a Bernd Leno (Bayer Leverkusen).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies