Barcelona sa nehodlá zmieriť so žltou kartou pre Messiho

NETKY.SK • 4 December 2014, 07:59 • 2 min
Barcelona sa nehodlá zmieriť so žltou kartou pre Messiho

MADRID - Španielsky futbalový klub FC Barcelona neuspel s prvým odvolaním voči žltej karte pre svoj argentínsky ofenzívny klenot Lionela Messiho a hneď predznamenal, že sa obráti na vyššiu inštanciu v hierarchii.

slovakia

left justify in out

Národná federácia RFEF v stredu prostredníctvom súťažnej komisie zamietla sťažnosť Barcelončanov. Messi dostal ŽK v závere nedeľňajšieho zápasu 13. kola najvyššej miestnej dlhodobej súťaže Primera División na pôde FC Valencia po zdĺhavej oslave gólu Sergia Busquetsa, ktorým hostia zvíťazili 1:0. 

 

Kontroverzným sprievodným momentom od rohovej zástavky bolo, že Messiho trafila do hlavy plastová fľaša z hľadiska. Líder Kataláncov zašiel za rozhodcom Davidom Fernándezom Borbalanom, aby sa posťažoval. Muž s píšťalkou ho však napomenul za zdržiavanie. 

 

Juhoameričan bol v opatere lekárskeho tímu, neutrpel žiadne zranenie. Pri odchode z trávnika upokojujúco zdvihol prst. Valencia predznamenala doživotný zákaz vstupu na štadión Mestalla pre vinníka, keď sa ho podarí identifikovať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies