Barcelona sa naťahuje s Realom o talentovaného mladíka

NETKY.SK • 27 Apríl 2017, 15:19 • 2 min
Barcelona sa naťahuje s Realom o talentovaného mladíka

BARCELONA - Talentovaný francúzsky futbalový obranca Theo Hernández uviazol v hľadáčiku dvoch popredných španielskych klubov - Realu Madrid a FC Barcelona. Kmeňový hráč Atlética Madrid v tejto sezóne hosťuje v tíme Deportivo Alavés, v ktorého drese si pripísal prvé seniorské štarty.

slovakia

left justify in out

Prednedávnom španielske médiá informovali o tom, že 19-ročný rodák z Marseille sa už ústne dohodol s Realom Madrid, no podľa najnovších správ všetko nasvedčuje tomu, že hráč zamieri do konkurenčnej Barcelony. "Blaugranas" chcú vraj mladého Francúza natoľko, že sú ochotní uvoľniť v prospech Atlética ľavého beka Jordiho Albu. V prípade 28-ročného majstra Európy z roku 2012 by išlo o celosezónne hosťovanie v Madride.

 

"Z veľmi dobrého zdroja viem, že Barcelona tvrdo zatlačila na Thea, aby súhlasil s podpisom zmluvy. Zároveň sa dohodla s Atléticom, že mu na budúcu sezónu prepustí Jordiho Albu. V hre je aj Real Madrid, avšak predstavitelia Atlética Theovi povedali, že ak má v pláne odísť, tak radšej do Barcelony," povedal vo vysielaní rozhlasovej stanice Onda Cero moderátor José Ramón de la Morena, citoval ho aj denník AS.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies