Barcelona prišla po Messim aj o Iniestu

NETKY.SK • 30 September 2015, 08:53 • 2 min
Barcelona prišla po Messim aj o Iniestu

BARCELONA - Najskôr Lionel Messi a teraz Andrés Iniesta - futbalistom FC Barcelona vypadáva v úvodnej časti sezóny zo zostavy jeden kľúčový hráč za druhým.

slovakia

left justify in out

Španielsky tvorca hry nasledoval argentínskeho útočníka na listinu zranených v utorňajšom zápase Ligy majstrov doma proti Bayeru Leverkusen, keď sa vypýtal dolu v 60. minúte. V tom čase úradujúci šampióni súťaže prehrávali 0:1. Iniesta sa ležiac na trávniku držal za zadnú časť stehna pravej nohy, čo bol signál poškodeného zadného stehenného svalu. Katalánsky klub zatiaľ nezverejnil prognózu liečenia svojej opory.

 


Iniestovo zranenie prišlo v čase, keď je jasné, že Barcelone bude dva mesiace chýbať stroj na góly Lionel Messi. Argentínčan laboruje so zraneným kolenom. "Naše mužstvo prechádza momentálne tŕnistou cestou, ale musíme to pretrpieť," povedal podľa dailymail.co.uk tréner Luis Enrique.


Iniestovi spoluhráči napokon dokázali stav utorkového súboja E-skupiny obrátiť vo svoj prospech gólmi Sergiho Roberta a Luisa Suáreza v záverečnej desaťminútovke. "Moji hráči si zaslúžia uznanie za to, ako sa dostali z náročnej situácie. Bol to ťažký večer. Druhý zápas bez nášho najlepšieho hráča a druhé víťazstvo," glosoval Enrique.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies